Service it  

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

 

         GMB Computers este o companie cu o experiență vastă în domeniul IT, oferind  consultanță, mentenanță şi service IT atât pentru afaceri mici, cât și pentru companii mari cu nevoi complexe. Compania noastra are peste 30 de ani de experiență în domeniul IT  cu tehnicieni bine pregătiţi, la curent cu ultimile noutăţi în domeniu.

    Unul dintre principalele avantaje ale GMB Computers este flexibilitatea, oferind servicii atât de mentenanță Remote, cât și On Site. Acest lucru înseamnă că indiferent de tipul de afacere pe care îl aveți, veți putea beneficia de servicii de mentenanță personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră.

 

Camera supraveghere casa
FOTOGRAFIE RECUNOASTERE FACIALA

 Oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor afacerii dvs. Astfel, puteți beneficia de o abordare individualizată a problemelor și de recomandări privind soluțiile cele mai bune pentru a optimiza afacerea dvs.

În plus, GMB Computers oferă și servicii de recuperare a datelor. Această soluție este utilă în situațiile în care datele afacerii dvs. sunt pierdute sau corupte din cauza unui accident sau a unei defecțiuni hardware. Tehnicienii GMB  pot recupera rapid și eficient datele pierdute, pentru a reduce la minimum impactul asupra afacerii dvs.

Pentru afacerile care necesită stocarea datelor într-un mediu sigur și accesibil, GMB Computers deține propriul lor Data Center. Acesta este un centru de date modern și fiabil, care oferă o gamă largă de servicii conexe, cum ar fi hosting-ul web, serviciile de backup și de replicare a datelor, cloud storage, servere virtuale. Etc.

GMB Computers este o alegere excelentă pentru afacerile care doresc să beneficieze de servicii de mentenanță IT personalizate și soluții de consultanță eficiente. Cu o experiență vastă în domeniu poate rezolva foarte multe problme IT și poate contribui la optimizarea proceselor și a performanței dvs. de business.

License Plate Recognition
Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30