Lazu

INTERNET ȘI TELEVIZIUNE

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Persoane Fizice

TELEVIZIUNE

Chirie Receptor/Modul Conax: 10 lei/lună (TVA inclus)

Detalii servicii Televiziune

Grilă TV

– SERVICIUL TV DIGITAL – serviciul ce consta în asigurarea recepționării de către client a unui număr de canale de televiziune, prin intermediul unui semnal digital. Acest serviciu include și recepția canalelor de televiziune analogice.
– SERVICIUL TV DIGITAL MAXPACK – serviciul ce consta în recepționarea de către client a canalelor de televiziune HBO HD, HBO 2 HD HBO 3 HD, CINEMAX HD și CINEMAX2 HD, în plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– SERVICIUL DIGITAL ADULT – serviciul ce consta în recepționarea de către client a cel puțîn 2 canale de televiziune pentru adulți, în plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– STB HD – Set Top Box HD/ Modul Conax ; dispozitiv pentru accesul condiționat la serviciile audiovizuale digitale/high definition aflat în proprietatea GMB și dat în folosință Clientului în condițiile Actului adițional.
– CHIRIE STB HD/ MODUL CONAX – suma datorata lunar de către Client pentru folosință unui sau mai multe STB HD/MODUL CONAX.

INTERNET

Optional:
IP fix: 1,19 Euro/lună (TVA inclus)

Ai întrebări?

Persoane Juridice

TELEVIZIUNE

Chirie Receptor/Modul Conax: 10 lei/lună (TVA inclus)

Detalii servicii TELEVIZIUNE

– SERVICIUL TV DIGITAL – serviciul ce consta in asigurarea receptionarii de catre client a unui numar de canale de televiziune, prin intermediul unui semnal digital. Acest serviciu include si receptia canalelor de televiziune analogice.
– SERVICIUL TV DIGITAL MAXPACK – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune HBO, HBO COMEDY, CINEMAX si CINEMAX2, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– SERVICIUL DIGITAL ADULT – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a cel putin 2 canale de televiziune pentru adulti, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– SERVICIUL DIGITAL HD – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune High Definition disponibile in reteaua GMB, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– OPTIUNE MAXPACK – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune HBO, HBO COMEDY, Cinemax si Cinemax2, in plus fata de canalele de televiziune din oricare din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital MaxPack care le include.
– OPTIUNE ADULT – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a cel putin 2 canale de televiziune pentru adulti, in plus fata de canalele de televiziune din oricare din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital Adult care le include.
– OPTIUNE HD – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune Hihg Definition disponibile in reteaua GMB, in plus fata de canalele de televiziune din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital HD care le include.
– STB/STB HD – Set Top Box; dispozitiv pentru accesul conditionat la serviciile audiovizuale digitale/high definition aflat in proprietatea GMB si dat in folosinta Clientului in conditiile Actului aditional.
– CHIRIE STB/STB HD – suma datorata lunar de catre Client pentru folosinta unui sau mai multe STB sau STB HD.

INTERNET

Optional:
IP fix: 1 Euro/lună + TVA

Ai întrebări?

Contactează-ne

Aveți o întrebare despre unul din serviciile noastre? Aveți de raportat o situație tehnica? Doriți să contractați noi servicii de la GMB Computers? Furnizam consultanta tehnica și servicii suport eficiente și rapide.

Telefon Comercial: +40 729 440 117
Email: support@gmbcomputers.ro

 

Telefon Suport Tehnic (8:00 – 22:00): 0722/736.875

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30