Supraveghere Video

supraveghere video

Supraveghere Video

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Sistemul de supraveghere video contribuie la  securitatea clădirilor și perimetrelor, reprezentând un ansablu de echipamente interconectate în scopul achiziționării unor imagini din diferite zone, cu rolul de a preveni și proteja beneficiarul de acțiuni nedorite. Din punct de vedere al componentei, în principiu, aceste sisteme sunt formate din:

 • Traseele de cabluri sau rețeaua de cabluri care asigura legătură intre camerele video și sistemele /dispeceratul de înregistrare . Acestea pot fi rețele de Fibra Optica sau Cabluri de Cupru;
 • Camere video – echipamente amplasate strategic, în interior sau exterior, în diferite puncte, astfel încât să se asigure o protecție eficienta. Acestea pot fi camere Analogice sau IP;
 • Sisteme de înregistrare – echipamente cu rol de preluare și înregistrare a imaginilor transmise de către camere și de punere la dispoziție pentru utilizatori autorizați, la cerere. De regula, pot fi întâlnite sub denumirea de DVR (Digital Video Recorder) sau NVR (Network Video Recorder).

Supravegheați afacerea dumneavoastră de oriunde vă aflați, singura condiție fiind o conexiune la internet, atât în locația în care este instalat sistemul cât și la locația în care vă aflați la momentul în care doriți să accesați informațiile. Astfel, puteți analiza activitățile desfășurate în vederea creșterii productivității, analiza fluxul clienților și vizitatorilor, elimina suspiciuni și interveni rapid în cazul unor situații speciale.

GMB COMPUTERS realizează infrastructura și sisteme de supraveghere în localitatati și perimetre exterioare largi.

Proiectam și instalam rețele de supraveghere orășenești și comunale, folosind infrastructura de fibra optica FO , elemente de rețea , camere video și sisteme de înregistrare amplasate în dispecerate de control și urmărire a evenumentelor. Folosim software de Video Analytics.

GMB COMPUTERS utilizează în scopul realizării acestor sisteme, Elemente pasive FO, Cabluri, accesorii Elemente de rețea, precum și Camere video și sisteme de înregistrare ale unor producători de prestigiu și anume: Hikvision https://www.hikvision.com/ro/, AXIS https://www.axis.com/en-ro, Panasonic, Sony, Dahua https://www.dahuasecurity.com/ceen, Zyxel, Planet, CISCO, Legrand, Panduit.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 722 484 818
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30