SERVICE IT & C

SERVICE IT & C

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Service PC

Atitudine preventivă în gestionarea infrastructurii informatice

Depunem toate eforturile să vă oferim un ecosistem IT fizic fară probleme hardware, asigurând integrările software și actualizări. Eliminam frustrările cu privire la echipamente nefuncționale, având în spate un portofoliu amplu de colaboratori, furnizori, producători și soluții pentru orice situație. Asiguram continuitate și operabilitate în cazul unei încălcări de securitate. Practic, promitem să eliminam nesigurantele cu privire la sistemul informatic, pentru că dumneavoastră să vă concentrați pe ceea ce contează cel mai mult: managementul și continuitatea afacerii dumneavoastră.

Având o experiență de peste 30 de ani, GMB COMPUTERS oferă servicii de externalizare a serviciului de IT adaptate cerințelor oricărei companii, indiferent de mărime sau profil de activitate, dar și buget.

Service Laptop

Oferim în mod proactiv servicii de integrare tehnologica, sisteme actualizate și asistenta tehnica și nu doar atunci când ceva nu funcționează.

Serviciile noastre de mentenanță și service IT cuprind:

 • Întretinere rețea și infrastructură IT: reducem la minim perioadele de nefunctionare ale rețelei care vă pot afecta negativ activitatea. Adaptam infrastructura IT la nivelul optim pentru a suporta traficul de date al organizației dumneavoastră. Serviciul include service și întreținere pentru echipamente de print (copiatoare, scannere, MFC-uri, imprimante).
 • Servicii de copiere imprimare scanare: beneficiați de serviciile tehnicienilor image&print care instalează, configurează, asigura buna funcționare și livrează piese de schimb și consumabilele echipamentelor de copiere și printare.
 • Help Desk: asistență dedicată (remote, telefonic, e-mail sau fizic). Ne putem conecta direct la computerul sau server-ul dumneavoastră de la distanta, scurtând astfel timpii de așteptare și durata de soluționare a problemelor întâmpinate.
 • Mentenanță Server: verficare funcționalitate servicii instalate (web, mail, Firewall, Routare, DHCP, DNS, FileServer, Active Directory, FTP, Backup, Network Storage, etc.); verificare log-uri servere, instalare update-uri și service pack-uri necesare, verificare și editare permisiuni fișiere, configurare aplicații , verificare back-up-uri;
 • Mentenanță calculatoare: reprezintă o colecție de masuri aplicate periodic, conform unui grafic, în scopul întreținerii sistemelor de calcul și menținerii unei stări de funcționare corecte cât mai mult timp (hardware și software). În eventualitatea defectării unor componente, vă stam la dispoziție cu cele mai bune preturi și livrare rapida pentru necesitățile dumneavoastră.
 • Consultanta IT: suport rapid și timp scurt de răspuns. Vă suntem la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și expertiza de specialitate, dobândită pe parcursul celor peste 30 de ani de activitate. Nu exista problema pe care să nu o putem depăși împreună.
 • Bugetare realista: performanta sporita și costuri reale, asta vă promitem. Obținem maximul de valoare din tehnologia existenta și optimizam costurile pentru investiții viitoare.
 • Contracte de mentenanță și servicii adaptate fiecărui client:
  GMB REMOTE – beneficiați de suport IT 24/7, bazat pe comunicații și acces de la distanță.
  GMB ON SITE – beneficiați de intervenția specialiștilor la sediul dumneavoastră.
Service Laptop 2

Beneficiile externalizarii serviciilor către GMB COMPUTERS:

 

 • Controlul costurilor cu infrastructura IT : scalati costurile în funcție de cerințe și necesitați și plătiți doar ceea ce este necesar pentru buna funcționare a sistemului dumneavoastră, indiferent de dinamica numărului de angajați; serviciile și soluțiile noastre asigura reducerea costurilor (TCO) și un timp redus de recuperare a investițiilor (ROI)
 • Eficiență sporită: fie că discutam de proiecte care necesita un nivel de cunoștinte sporit, fie că vorbim de asigurarea operativității în timp, vă stam la dispoziție pentru orice informație sau nelămurire.
 • Consiliere IT de specialitate: suntem consilierul dumneavoastră de încredere. Vă punem la dispoziție informaticieni și tehnicieni specializați, dedicați contului dumneavoastră de unde rezulta investiții calibrate pe necesitățile dumneavoastră; gestionarea serviciilor de către GMB COMPUTERS vă ajuta să compensați costuri inițiale mari.
 • Data Center profesionist pentru clienții care au un buget limitat.
 • Scalarea business-ului: nivelul serviciilor noastre cresc odată cu dumneavastra. Vă suntem mereu la dispoziție pentru a asigura că sistemul informatic creste proporțional cu dezvoltarea afacerii și asigura în permanenta nivelul necesar de servicii și eficienta.

De ce GMB COMPUTERS?

 • ONE-STOP Shop: acoperim toate serviciile necesare menținerii și îmbunătățirii infrastructurii dumneavoastră, incluzând hardare, software, software specializat și personalizat, servicii data center, IoT și orice alte necesitați tehnologice ale companiei dumneavoastră.
 • Experiență: Cei peste 30 de ani de experiență în domeniul IT spun tot despre noi. Suntem aici și vom rămâne! Proiectam, evaluam și implementam soluții tehnologice corecte, centrate pe activitatea companiei dumneavoastră.
 • Accesibil: Meritați răspunsuri clare și soluții rapide. Tehnicienii noștri se vor asigura că toate problemele și solicitării vor fi soluționate și explicate în termeni clari, astfel încât clientul să nu aibă nici o nelămurire.
 • 100% Satisfacție Garantată: Reclama noastră cea mai de preț sunt clienții noștri. Dorim să fiți complet satisfăcuți de serviciile prestate și vom face tot posibilul să ne asiguram de asta. Fară jumătăți de măsură, fară probleme nerezolvate!

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40722248333
Email: service@gmbcomputers.ro

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30