REȚELE și INFRASTRUCTURĂ IT

REȚELE și INFRASTRUCTURĂ IT

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Rețele de date-voce cunoscute şi sub denumirea de cablare structurată, reprezintă mai multe standarde care definesc modul în care sunt instalate cablurile care compun o reţea dintr-o clădire care poate avea destinaţie industrială, casnică sau de birouri. Punctul de distribuţie este de regulă amplasat cât mai central în cadrul clădirii pentru a asigura o distribuţie cât mai eficientă a cablurilor.

Rețele de televiziune este sistemul prin care se distribuie către utilizatori semnalul de televiziune şi/sau internet .

Infrastructura de comunicații este ansamblul de Instalații electrice de automatizare, semnalizare și transmitere a semnalelor și comunicațiilor electronice de oriunde pentru toți.

GMB COMPUTERS pune la dispoziția clienților o echipa de specialiști cu experiență în proiectare ,execuție și mentenanță lucrărilor de retelistica și infrastructura : rețele de voce/date, fibra optica, Wi-fi, telefonie IP, sisteme de televiziune cu circuit închis, sistem de sonorizare și adresare publica profesionale.

GMB COMPUTERS realizează auditul/consultanta, proiectarea și implementarea proiectului.

Asigurăm proiectarea și configurarea soluțiilor de networking acoperind toată gama de tehnologii de rețea (Routing & Switching, Firewall, VPN, IPS, etc.) prin specialiști certificați Cisco, HP, Fortigate, Juniper, Linux.

Arhitectura clădirii sau spațiului vizat este cea care dictează arhitectura rețelei de cablare structurata, tipurile de cablu folosite și conectică, configurația echipamentelor și nevoie de dezvoltare ulterioara, dar și posibilitatea de scalare pe viitor.

Serviciile furnizate sunt fie standard, fie personalizate în funcție de nevoile clientului. Putem furniza rapoarte privind operațiunile, certificarea rețelei, încărcarea rețelei, disponibilitatea, amenințările de securitate, incidentele, optimizările sau alte aspecte solicitate de client.

Cablarea structurata presupune o singura infrastructura pentru telefonie, rețele de calculatoare sau alte echipamente de comunicații și permite conectarea rapida, flexibila, eficienta și fiabila a echipamentelor din infrastructura.

GMB COMPUTERS asigura toată gama de echipamente active și pasive necesare într-o rețea: cabluri , diverse componente de interconectare , pat de cabluri , jgheaburi , conectori, mufe , prize , elemente de îmbinare, panouri de conectare , rack/dulapuri , distribuitoare de cabluri , patch pannel , routere, switch-uri, firewall , antene, etc.

GMB COMPUTERS prestează lucrări de proiectare și realizare infrastructura de comunicații terestre și aeriene , asigurând la cerere săpături și lucrări de îngropare a instalațiilor de comunicații subterane supraterene sau aeriene /antene. Echipele de teren și intervenție sunt dotate cu ateliere mobile pentru remedierea, repararea sudarea tronsoanelor de cablu sau Fibra Optica, cu aparatura de măsură și control de ultima generație, necesare pentru măsurători și certificări.

GMB COMPUTERS a realizat prima rețea de calculatoare din județul Constanta și poate printre primele din tara în anul 1992. În decursul timpului am realizat nenumărate lucrări de infrastructura IT și rețele informatice în scoli, licee, instituții publice, clădiri de birouri, centre de date, call centre, spatii publice și industriale, magazine și mall uri.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon Comercial: +40 766 057 067
Telefon Tehnic: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30