INTERNET și TELEVIZIUNE

INTERNET și TELEVIZIUNE

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

GMB Computers este unul dintre primii furnizorii de servicii de internet din Constanta. GMBNET este o rețea de acces la internet de mare viteza și furnizam servicii care includ: conexiuni internet, în banda larga pe linii dedicate, prin cablu , fibra optica sau radio asigurând și rețele private de telecomunicații. Parteneriatele și interconectările cu furnizorii naționali de internet, garantează că putem oferi conectivitate pentru orice cerințe de comunicații ale clienților nostrii. Dincolo de tehnologii și echipamente investim permanent în formarea și educarea angajaților din departamentul Internet și Televiziune, pentru a asigura un suport tehnic și operațional de calitate. Serviciile de suport și relații cu clienții răspund prompt cerințelor clienților nostrii în cazul în care sunt întrebări sau probleme tehnice . Echipele de intervenție sunt pregătite să vă asigure la fata locului mentenanță sau să remedieze deranjamentele apărute.

Acoperire rețea GMB Computers pentru INTERNET și TELEVIZIUNE:

Constanța | LazuTopraisarFacliaȘtefan cel Mare | SalignyMircea Vodă | Rasova | CochirleniCernavodă

internet si catv - gmbcomputers.ro 001

INTERNET

GMB Computers deține rețele de internet de mare viteza în localitățile din județul Constanta. Acestea sunt proiectate, instalate, întreținute și dezvoltate de personalul specializat GMB.

Beneficii:

 • Metodă rapidă de conectare la Internet;
 • Instalare și configurare gratuită;
 • Conexiuni de mare viteza prin fibră optică;
 • Trafic nelimitat;
 • E-mail : primești până la 3 adrese de email în format nume-client@gmb.ro, cu 500MB spaţiu de stocare a mesajelor pentru fiecare;
 • Monitorizare: furnizăm la cerere statistici cu privire la conexiuni.
internet si catv - gmbcomputers.ro 001

TELEVIZIUNE

GMB Computers deține rețele de cablu TV în localitățile din județul Constanta. Rețelele TV sunt proiectate, instalate, întreținute și dezvoltate de personalul propriu. Acestea au capacitatea de a transmite atât semnal TV cât și internet. Aria de acoperire a serviciului de televiziune și internet furnizat de către GMB Computers cuprinde următoarele locații: Constanta, Lazu, Topraisar, Independența, Făclia, Ștefan cel Mare, Saligny, Mircea Vodă, Rasova, Cochirleni și Cernavodă.

– SERVICIUL TV DIGITAL – serviciul ce consta în asigurarea recepționării de către client a unui număr de canale de televiziune, prin intermediul unui semnal digital. Acest serviciu include și recepția canalelor de televiziune analogice.
– SERVICIUL TV DIGITAL MAXPACK – serviciul ce consta în recepționarea de către client a canalelor de televiziune HBO, HBO COMEDY, CINEMAX și CINEMAX2, în plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– SERVICIUL DIGITAL ADULT – serviciul ce consta în recepționarea de către client a cel puțîn 2 canale de televiziune pentru adulți, în plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– SERVICIUL DIGITAL HD – serviciul ce consta în recepționarea de către client a canalelor de televiziune High Definition disponibile în rețeaua GMB, în plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
– STB/STB HD – Set Top Box; dispozitiv pentru accesul condiționat la serviciile audiovizuale digitale/high definition aflat în proprietatea GMB și dat în folosință Clientului în condițiile Actului adițional.
– CHIRIE STB/STB HD – suma datorata lunar de către Client pentru folosință unui sau mai multe STB sau STB HD.

internet si catv - gmbcomputers.ro 001

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Aveti o intrebare despre unul din serviciile noastre? Aveti de raportat o situatie tehnica? Doriti sa contractati noi servicii de la GMB Computers? Furnizam consultanta tehnica si servicii suport eficiente si rapide.

Telefon Comercial: +40 729 440 117
Email: support@gmbcomputers.ro

 

Telefon Suport Tehnic (8:00 - 22:00): 0722/736.875

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30