GMB

Servicii de Integrare IT

 

Servicii de Integrare IT

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Oferim servicii create special pentru a va ajuta sa aveti o relatie mai simpla si profitabila cu mediul tehnologic, venind in intimpinarea nevoii de a avea o infrastructura IT performanta, dinamica si scalabila in relatie cu nevoile organizationale. GMB Computers ofera solutii de integrare complexe pe segmentele de: servere windows si linux, data networking, configurari de firewall-uri, routere, solutii retea complexe, comunicații unificate, videoconferință, centre de date și infrastructură IT.

Pentru a presta servicii de integrare de sisteme IT, GMB Computers are la dispoziție o echipă cu peste 20 de ingineri și tehnicieni, certificați Cisco, Microsoft, VMware, HPe, cu competențe avansate în securitate IT, comunicații unificate, data networking, data center, virtualizare, windows server cu Active Domain, Server de posta electronica.

Cu ajutorul echipei GMB Computers , puteti completa experienta echipei interne de IT sau puteti beneficia de serviciile unui departament IT profesionist, fara a incarca organigrama companiei. Putem prelua implementarea, mentenanta si support-ul pentru infrastructura dumneavoastra, remote sau on premise.

IMPLEMENTAREA presupune conceperea si instalarea solutiei cat si intocmirea documentaţiei necesare. Totodata, oferim asistenţă tehnica 24/7 pentru testarea solutiei implementate, in Centrul Demo GMB Computers, pentru a reduce costurile si riscurile implementarii.

MENTENANTA presupune mentinerea starii de functionare a solutiei implementate. Includem servicii de update si upgrade ale Securitatii si stabilitatii serviciilor, backup pentru configuratii, restore sau rollback in functie de necesitate, cat si serviciul de support 24/7.

SERVICII SUPORT includ :

 • Analiza solicitarilor;
 • Informare cu privire la durata estimata si solutia propusa;
 • Consiliere cu privire la solutii alternative;
 • Backlog pentru solutii implementate;

GMB Computers dezvoltă parteneriate cu furnizori internaționali precum: Cisco, Arista Networks, Aruba (a HPE company), HP, F5, Fortinet, Extreme Networks, Avaya, Juniper Networks, NetApp, Palo Alto Networks, VEEAM, VMware.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

SUPORT TEHNIC DE CALITATE

GMB COMPUTERS operează propriul Data Center și dezvoltă un program de relații cu clienții permanent îmbunătățit, menit să satisfacă nevoile de comunicații ale clienților. Ceea ce ne diferențiază însă total de concurență este serviciul de suport eficient și rapid, consultanță tehnică și de securitate a informației de care pot beneficia clienții noștri.

Telefon Comercial: +40 722 211 244

Email comercial: comercial@gmbcomputers.ro
Email tehnic: support@gmbcomputers.ro

 

Telefon suport tehnic: 0722/736.875

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30