PRODUSE IT

 

PRODUSE IT

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

comunicatii

GMB Computers oferă clienților și partenerilor un portofoliu variat și de produse și soluții IT. Am ales lucrăm cu producători consacrați și brand-uri de renume mondial, pentru a asigura un nivel înalt al calității. Produsele și tehnologiile disponibile, logistica eficientă și serviciile de consultanță în vânzări și support presales sunt calitățile care ne deosebesc de concurență.

Furnizăm soluțiile ideale atât pentru persoane fizice cât și persoane juridice. Fie vorbim de bugetul propriu, finanțări private sau proiecte dezvoltate prin accesarea de fonduri europene, departamentele noastre comerciale și tehnice asigură consultantă pentru identificarea soluției optime și servicii de support pentru configurarea acesteia.

Abordarea one-stop-shop a GMB Computers asigură indiferent de necesitățile clienților noștri, putem gestiona orice segment al domeniului informatic : PC & Laptop, Server, Echipamente Retelistica, Printing, Supraveghere, UPS, Network Attached Storage (NAS), Software.

ECHIPAMENTE IT

PC & LAPTOP – SERVERE – ECHIPAMENTE RETELISTICA – PRINTING – SUPRAVEGHERE – UPS – NETWORK ATTACHED STORAGE (NAS) – SOFTWARE

BRANDURI PARTENERE

In decursul anilor portofoliul de produse a crescut mereu, aparitia de noi produse si tehnologii ne-a determinat sa avem mereu in vedere dorintele clientilor de a avea produse de ultima generatie.

Avem din partea producatorilor certificari si autorizari pentru diverse produse si suntem mereu atenti la noutatile care apar astfel incat specialist GMB COMPUTERS sa cunoasca produsele sa acumuleze cunostinte sis a faca fata situatiilor in teren. Oferim produse alternative , cu diferite raporturi pret/calitate, in functie de budget.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon Comercial: +40 341 462 344
Telefon Tehnic: +40 766 057 067
Email: comercial@gmbcomputers.ro

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30