SISTEME DE SECURITATE

SISTEME DE SECURITATE

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

O componenta esențială în asigurarea securității și siguranței în cadrul unei organizații sau instituții o reprezintă sistemele de supraveghere video, control acces, detecție efracție, semnalizare și detecție incendiu. Toate acestea împreună cu sistemele de bariere/porți sau parcare protejează atât perimetrul companiei dumneavoastră, cât și interior.

Cu o tradiție de peste 10 ani în domeniul sistemelor de securitate, GMB COMPUTERS proiectează, instalează și asigura mentenanata sistemelor de securitate, având la baza specialiști certificați și avizați de către IGPR și de către producătorii echipamentelor.

GMB COMPUTERS deține autorizația IGPR cu numărul: 1987/T din 04.05.2010 pentru proiectare, instalare, modificare sau întretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției.

GMB COMPUTERS deține autorizația eliberată de Centrul Național pentru Securitate, Incendiu și Protecție Civilă cu seria B nr. 0147/17.09.2020 pentru proiectarea sistemelor de alarmare și semnalizare în caz de incendiu și autorizația eliberată de Centrul Național pentru Securitate, Incendiu și Protecție Civilă cu seria A nr. 9994/21.07.2020 pentru instalarea și întreținerea sistemelor de alarmare și semnalizare în caz de incendiu.

control acces si detectie efractie

Control acces și detecție efracție

Sistemul de control acces și detecție efracție asigura securitatea obiectivului prin restrictionarea accesului pe anumite zone, pentru categorii de personale (intern, tehnic, vizitatori, etc.).

De la sisteme simple de control acces, stand alone, până la sisteme integrate cu alte sisteme de securitate (efracție, supraveghere video, detecție și semnalizare incendiu), GMB COMPUTERS vă oferă soluția optima, de la faza de concept/proiectare, până la implementare și mai apoi garanție și postgaranție.

supraveghere video

Supraveghere video

De la analogic la IP, alegerea elementelor unui sistem de supraveghere adaptat nevoilor reale este foarte importanta. Nu întotdeauna prețul cel mai mic vă reprezenta soluția optima, care vă duce la performanta. GMB COMPUTERS vă oferă sisteme complete de supraveghere video, de la analogic până la sisteme complexe bazate pe tehnologie IP și software dedicat de video-analytics.

Detectie si semnalizare incendiu

Detectie și semnalizare incendiu

Sistemele de detecție și semnalizare incediu reprezintă ansambluri complexe cu declanșatoare manuale sau automate de alarma, sincronizate cu echipamente de control și semnalizare care, împreună, pot acționă pompe de incendiu, instalații de ventilație, evacuări mecanice de fum, uși anti-foc, etc. Scopul final este întotdeauna protejarea vieților umane, a bunurilor materiale și prevenirea întreruperii activității.

bariere si porti automate

Bariere și porti automate

GMB Computers vă pune la dispoziție o gama larga de soluții de bariere automate, pentru uz rezidențial, comunitar și industrial, precum și bariere automate pentru controlul accesului de autovehicule.

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

BRANDURI PARTENERE

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 722 484 818
Email: comercial@gmbcomputers.ro

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30