SEMNATURA ELECTRONICĂ 

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

      Semnătura electronică este o metodă de autentificare a unui document sau a unei tranzacții electronice prin intermediul unui cod care implică utilizarea unui set de algoritmi matematici de complexitate mare pentru cripatrea documentelor înainte de a fi trimise catre destinatar. Această semnătură este echivalentă cu semnătura în format fizic și este recunoscută legal. Semnătura  digitală poate fi aplicată într-o varietate de formate electronice, inclusiv documente PDF, fișiere de text, e-mailuri și multe altele.

În România, semnătura electronică este reglementată prin Legea nr. 455/2001  și este emisă de furnizori specializați în acest domeniu printre care şi GMB Computers. (Vezi oferta)

Camera supraveghere casa
FOTOGRAFIE RECUNOASTERE FACIALA

Semnătura digitală utilizează o pereche de chei criptografice: o cheie publică și o cheie privată. Cheia publică este disponibilă publicului larg, iar cheia privată este deţinută doar de proprietarul semnăturii digitale. Procesul de semnare digitală implică criptarea documentului electronic cu cheia privată a proprietarului semnăturii digitale. Această criptare este un proces matematic complex și un document criptat cu cheia privată poate fi descifrat doar cu cheia publică corespunzătoare. În acest fel, semnătura digitală este un mijloc sigur de autentificare a unui document electronic.

Semnătura electronică poate fi utilizată într-o varietate de contexte, inclusiv în domeniul afacerilor, în trimiterea documentelor către instituţiile statului (ANAF, CAS, ITM, ONRC, SEAP) și în comerțul electronic. Aceasta poate fi utilizată pentru a semna contracte, facturi, documente juridice și multe altele. Semnătura electronică poate fi utilizată și pentru a autentifica tranzacțiile financiare online, precum plățile cu cardul de credit sau transferurile bancare.

 

Semnătura electronică  aduce numeroase beneficii, cum ar fi creșterea eficienței și a productivității, reducerea costurilor cu hârtia și cu transportul documentelor și o securitate sporită pentru documentele semnate digital.

Dacă sunteți interesat să achiziționați o semnătură electronică, recomandăm să vă adresați  departamentului comercial din cadrul companiei GMB Computers cu sediul in Strada Traian, Nr. 68 A, Constanţa. (Vezi oferta)

License Plate Recognition
Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30