CYMAROP

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

Lansarea proiectului „ CYMAROP – Centrul operațional, educațional si de cercetare în securitate cibernetica maritimă si operare autonoma”

„PARTENERIATUL DINTRE GMB COMPUTERS SRL SI UNIVERSITATEA MARITIMA DIN CONSTANTA”, în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „CYMAROP – Centrul operațional, educațional si de cercetare în securitate cibernetica maritimă si operare autonoma”, cod MySMIS 151003, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 1:”Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiții 1.1.: “Promovarea investițiilor în cercetare-inovare, dezvoltarea de legături și sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare și dezvoltare și învățământul superior, în special promovarea investițiilor în dezvoltarea de produse și servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea și aplicațiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de rețele și de grupuri și inovarea deschisă prin specializarea inteligentă, precum și sprijinirea activităților de cercetare tehnologică și aplicată, liniilor-pilot, acțiunilor de validare precoce a produselor, capacităților de producție avansate și de primă producție, în special în domeniul tehnologiilor generice esențiale și difuzării tehnologiilor de uz general”.

Valoarea totală a proiectului este de 8.001.499,00 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 5.336.178,94 lei.

Obiectivele proiectului sunt:

 1. Obiectiv specific nr. 1 – Construirea unui centru de cercetare si educațional, înzestrat cu echipamente hardware si software de înalt nivel tehnologic, in vederea desfășurării activităților de cercetare industriala si dezvoltare experimentala de soluții inovative pentru securitatea cibernetica in sectorul maritim si sectoarele conexe.
 2. Obiectivul specific nr. 2 – Construirea unui centru operațional de tip SOC (Security Operations Centre) la nivelul GMB Computers SRL, înzestrat cu capacitate hardware si software de ultima generație, care sa permită companiei sa își diversifice portofoliul de servicii prin introducerea a trei servicii inovative noi de securitate cibernetica, bazate pe rezultatele cercetării desfășurate prin parteneriat cu Universitatea Maritima din Constanta.
 3. Obiectiv specific nr. 3 – Creșterea capacitații de comercializare a companiei GMB Computers SRL pentru cele trei servicii de securitate cibernetica dezvoltate pe baza rezultatelor cercetării in parteneriat cu Universitatea Maritima din Constanta, prin certificarea personalului tehnic, cunoașterea pieței si activități de marketing

Durata de implementare a proiectului este de 22  luni:  respectiv de  la data 31.12.2022 până la data 31.10.2023

Informații suplimentare despre proiect se pot obține la : www.gmb.ro

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30