audit it

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

    Un AUDIT IT (Auditul Tehnologiei Informației) este un proces de analiză metodologică și obiectivă a sistemelor, infrastructurii și practicilor legate de tehnologia informației dintr-o organizație. Scopul principal al unui audit IT este de a evalua eficiența, securitatea și conformitatea sistemelor și activităților legate de tehnologia informației.

Auditul IT poate avea mai multe obiective, inclusiv:

– Evaluarea securității: Auditul IT poate identifica vulnerabilitățile și riscurile de securitate ale sistemelor informatice, precum și măsurile de protecție existente. Acesta poate include o evaluare a politicilor de securitate, a practicilor de autentificare și a protecției datelor.

Camera supraveghere casa
FOTOGRAFIE RECUNOASTERE FACIALA

– Evaluarea conformității: Auditul IT verifică dacă organizația respectă regulamentele și standardele relevante privind tehnologia informației. Acestea pot include reglementările legale, precum protecția datelor personale, cerințele de securitate sau standardele industriale specifice.

– Evaluarea eficienței operaționale: Auditul IT poate evalua eficiența și eficacitatea sistemelor informatice, a infrastructurii și a fluxurilor de lucru. Acesta poate identifica potențiale probleme, ineficiențe sau oportunități de îmbunătățire a proceselor legate de tehnologia informației.

– Evaluarea continuității afacerii: Auditul IT poate examina măsurile luate de organizație pentru a se asigura că poate face față unor situații de criză sau dezastru, precum pene de curent, defecte de hardware sau atacuri cibernetice. Acesta poate include planificarea și testarea planurilor de recuperare a afacerii și a backup-urilor de date.

– Evaluarea controlului intern: Auditul IT poate examina procesele și controalele interne ale organizației pentru a se asigura că sunt luate măsuri adecvate de gestionare a riscurilor, monitorizare și raportare a activităților legate de tehnologia informației.

 

GMB Computers este o firmă specializată in domeniul IT, cu specialişti ce vă pot ajuta să identificați potențiale minusuri din infrastructură, vă pot oferi suport tehnic, suport pentru upgrade și migrări, standardizarea infrastructurii și balansarea resurselor pentru a crește performanța și eficiența.

Rezultatele auditului IT furnizează organizației dumneavoastră o perspectivă obiectivă asupra stării tehnologiei informației și a măsurilor de securitate, permițând identificarea și corectarea potențialelor probleme și îmbunătățirea generală a sistemelor și practicilor legate de IT.

License Plate Recognition
Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30