REȚELE FIBRĂ OPTICĂ

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

GMB COMPUTERS are o tradiție și experiență bogată în proiectarea și realizarea de infrastructuri de rețea și telecomunicații Internet și Intranet, folosind FIBRA OPTICĂ (F.O.). Proiectarea , instalarea, testarea, certificarea, întreținerea și garanția rețelelor se asigură conform standardelor actuale. Soluțiile de cablare cu Fibră Optică oferite de GMB COMPUTERS sunt alese în funcție de specificul fiecărei lucrări, de datele din teren , de specificul și nesecitățile companiei, de elementele active și pasive care se folosesc pentru conexiuni și în final de fluxul de date și tipul de date care se transmit prin Fibră Optică.

GMB COMPUTERS deține personal specializat și autorizat pentru efectuarea lucrărilor de proiectare, instalare testare și certificare a rețelelor de Fibră Optică, deține laborator mobil pentru efectuarea lucrărilor și joncțuinilor precum și aparatura de lipit de măsurat și testat Fibră Optică.

GMB COMPUTERS efectuează lucrări de infrastructură necesare pentru realizarea și întreținerea rețelelor urbane și / sau interurbane de comunicații prin Fibră Optică.

Aceste rețele permit accesul la servicii de date și internet, TV, voce fixă şi mobilă la cele mai ridicate standarde, net superioare celor oferite prin cablu.

Lucrarile pe care le efectuam sunt:

 • Proiectare rețele Fibră Optică
 • Lucrări de realizare infrastructură subterană sau supraterană cu Fibră Optică.
 • Intreținere si mentenanță Rețele Fibră Optică
 • Suduri și masurători Fibră Optică (OTDR/PM), Jonctare FO.
 • Comercializare de Cabluri Fibră Optică Single Mod, Multi Mod, Conectori FO, Cutii de Jonctiuni , Splittere FO, Media Convertoare , Patch Cord FO, Patch Pannel ODF, Pig Tail, Modul SFP, Armorozi, Closure, etc.

GMB Computers activează în domeniul Telecomunicațiilor și Tehnologiei Informației din anul 1991
Încă de la apariția acestui mediu de transfer al datelor, am inițiat și realizat sesiuni de comunicare și demonstrații de lucru folosind Fibra Optică și aparatură specializată în sudura și măsurarea F.O.
Având propriile rețele de Comunicații și Internet am experimentat și folosit cele mai noi tehnologii și echipamente pentru rețelele de Fibră Optică. Suntem implicați în realizarea de rețele de comunicații pentru zona SMART City, Smart Infrastructure, Smart Home.

In domeniul infrastructurilor de comunicații , avem exemple de bună practică și colaborări fructuoase cu nenumarate companii private și de stat dintre care amintim:
-Participare împreună cu TGT la lucrarea de îngropare a traseelor de FO de pe Bulevardele principale ale Constanței: Ferdinand, Tomis , Mamaia , A. Vlaicu, Peninsula, Lăpușneanu.
-Lucrare de mentenență și schimbare FO de-a lungul Canalului Dunare M. Neagra ACN Agigea-Cernavoda
-Lucrare de introducere FO în canalizație Parc Eolian Steag CRUCEA.
-Lucrări de mentenanță și joncțiuni Fibră Optică ELCOMEX CNE

Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon Comercial: +40 766 057 067
Telefon Tehnic: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30