SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO

Tradiție și Excelență în IT și Comunicații

      La GMB Computers, ne mândrim cu o experiență de peste 15 de ani în furnizarea de soluții de supraveghere video pentru companii din întreaga țară. Dorim să oferim cele mai bune produse și servicii pentru a vă ajuta să vă protejați afacerea sau locuinta.

Unul dintre cele mai importante concepte din domeniul supravegherii video este VIDEO ANALITICS. Aceasta este o tehnologie avansată care utilizează algoritmi ai Inteligenţei artificiale pentru a analiza fluxul de date video și a identifica modele și comportamente suspecte. De exemplu, un sistem de video analitics poate detecta intruși, obiecte abandonate sau persoane care depășesc limitele permise.

Camera supraveghere casa
FOTOGRAFIE RECUNOASTERE FACIALA

De asemenea Tehnologia LPR (License Plate Recognition) se regasește în paleta noastră de servicii, aceasta este o metodă de recunoaștere a numărului de înmatriculare a vehiculelor prin intermediul camerei video. Această tehnologie utilizează algoritmi de procesare a imaginilor pentru a detecta și citi numerele de înmatriculare de pe vehiculele care tranzitează zona monitorizată.

Sistemele LPR sunt utilizate în principal pentru a îmbunătăți securitatea, controlul traficului și gestionarea parcărilor. Acestea pot fi utilizate în diverse domenii, cum ar fi aplicarea legii, transportul  rutier, comerțul și alte sectoare care necesită monitorizarea vehiculelor și a activităților acestora.

Această tehnologie este capabilă să detecteze și să recunoască numerele de înmatriculare de pe vehiculele care se deplasează cu viteză mare, în timp real și în condiții de iluminare variabile. Aceasta este posibil datorită procesării avansate a imaginilor, care utilizează algoritmi de filtrare și de corecție a distorsiunii pentru a obține o imagine clară a numărului de înmatriculare.

În general, sistemul LPR constă dintr-o cameră video de înaltă rezoluție, un sistem de procesare a imaginilor și un software de recunoaștere a numărului de înmatriculare. Această tehnologie este considerată o metodă eficientă și precisă de identificare a vehiculelor, fiind utilizată în întreaga lume pentru îmbunătățirea securității și a eficienței în diferite domenii.

License Plate Recognition
Ne puteţi apela de luni până vineri în intervalul orar 8:00-17:00.

Ai întrebări?

Contactează-ne

Consultanții și tehnicienii GMB Computers vă stau la dispoziție. Fie că doriți să personalizam împreună soluția dumneavoastră, să solicitați o oferta de produse și echipamente din catalogul nostru sau aveți nevoie de suport tehnic și diagnostic de specialitate, suntem pregătiți să găsim cea mai eficienta soluție pentru dumneavoastră.

Telefon: +40 732 121 411
Email: comercial@gmbcomputers.ro

 

Cere ofertă!

  Declarație de consimțământ privind protecția datelor cu caracter personal

  Dorim sa va oferim produse, servicii și informații la nivel individual. Pentru aceasta, vă rugăm să aprobați utilizarea datelor dvs. cu caracter personal. Noi vom gestiona aceste date în mod confidențial și vom respecta prevederile Regulamentului General de Protecție a Datelor (GDPR) 679/2016.

  Sunt de acord cu prelucrarea și utilizarea datelor mele personale colectate prin intermediul acestui site (sau prin e-mail, fax, poștă) de către societatea GMB Computers SRL în scopul oferirii de produse, servicii și informații.
  Prin trimiterea acestui mesaj, esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

  GMB logo

  GMB Computers SRL

  Sediul central:

  Adresă: Str. Traian, nr. 68A, Constanța, cod poștal 900716, România

  Program: Luni – Vineri – 8:00 – 17:00

  GMB building

  Secretariat:
  Telefon: +40 241 619 222
  Email: office@gmbcomputers.ro

  Comercial:
  Telefon: +40 341 462 244
  Email: comercial@gmbcomputers.ro

  Service:
  Telefon: +40 722 248 333
  Email: service@gmbcomputers.ro

  Financiar
  Email: financiar@gmbcomputers.ro

  Suport Tehnic:
  (Televiziune, Internet, Data Center)
  Telefon: +40 722 736 875
  Email: support@gmbcomputers.ro
  Program: zilnic – 8:00 – 22:00

  GMB Computers Cernavodă:
  Adresă: Str. Nicolae Titulescu 4, bl. M4, 905200 Cernavodă, jud. Constanța, România
  Telefon: +40 241 235 235
  Email: cernavoda@gmbcomputers.ro
  Program: Luni - Vineri - 8:30 - 17:30