Preloader image
Side Menu
Cursuri de pregatire
De 13 ani, Centrul de Instruire GMB Computers ofera celor interesati cursuri si certificari, cu scopul de aduce pe plan local un plus valoare atat companiilor private cat si institutiilor interesate.
cursuri fotografie constanta, cursuri Operator calculator constanta, cursuri webdesign constanta, cursuri arta fotografica constanta, cursuri Vanzator constanta, cursuri fotograf constanta
1876
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1876,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Cursuri de pregatire

cu recunoastere nationala si

internationala

Cursuri ECDL, Cursuri de pregatire IT.

Inscrie-te

Odata cu dezvoltarea intr-un ritm alert a tehnologiilor din domeniul informatic, s-a evidentiat din ce in ce mai mult necesitatea  formarii profesionale,  ca instrument de cunoastre si utilizare cat mai performanta a resurselor materiale din acest domeniu. Alaturi de alte repere, pregatirea  si specializarea angajatilor intr-o companie, poate aduce un plus valoare concretizat intr-o productivitate sporita si optimizare a solutiilor de business.

De 13 ani, Centrul de Instruire GMB Computers  ofera celor interesati cursuri si certificari din acest domeniu precum si din altele conexe lui, cu scopul de a aduce pe plan local un plus valoare atat companiilor private cat si institutiilor interesate.

 

3000

Absolventi

Peste 3000 de persoane au finalizat pana acum una sau mai multe forme de pregatire, finalizate conform solicitarilor exprimate, cu urmatoarele certificari:

Internationale de tip ECDL

European Computer Driving License, sau Permisul European de Conducere al Calculatorului

Nationale

Acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari(ANC)

Inca de la infiintare, centrul nostru a dobandit statutul de Centru de instruire si testare ECDL, calitate in care pe langa promovarea cursurilor in sine , a contribuit la infiintarea  retelei de centre existente acum pe plan regional (Constanta si Tulcea). Dispozitiile legale aparute in timp, au creat premisele promovarii acestei certificari atat catre angajatii din administratia publica cat si pentru  elevi, prin echivalarea acestei certificari cu proba de competente digitale la examenul de Bacalureat. Oferta noastra educationala cuprinde pe langa certificarile de baza si cele de nivel avansat (specialist).

Programe de instruire
In calitate de centru de formare profesionala avem acreditate

7

programe de instruire care vizeaza initierea, perfectionare sau specializarea in urmatoarele meserii:
  • Operator calculator electronic si retele (cod COR 351101)
  • Operator introducere, prelucrare si validare date (cod COR 413201)
  • Administrator retele (cod COR 252301)
  • Designer de pagini web (cod COR 216613)
  • Comunicare in limba engleza (curs de initiere)
  • Vanzator (cod COR 522101)
  • Fotograf (cod COR 343101)
La aceasta categorie de certificari, am avut solicitari din cele mai diverse categorii sociale: someri, angajati din mediu rural  si urban sau persoane care au dorit sa se specializeze in meserii noi cum ar cea de fotograf sau vanzator, mare parte din ei beneficiind si de oportunitatile oferite de accesarea fondurilor europene.
Calitatea instruirii se completeza armonios cu profesionalismul lectorilor si conditiile de studiu. Avand statutul de formator in lucrul cu adultii , trainerii centrului sunt certificati si international, ca examinatori si supervizori ECDL. Confortul ambiental de studiu este asigurat printr-o sala de instruire dotata la cele mai performante standarde europene, careia i s-a adaugat de curand un studio foto.

Centrul de Instruire in InformaticaGMB Computers

Str. Ion Lahovari 158
Constanta

+40(241)516.848

Localizeaza pe harta

boygirl

Pentru detalii, lista completa a cursurilor si optiunilor de pregatire, va rugam sa ne contactati sau sa vizitati site-ul ciid.ro

Acceseaza Centrul de Instruire in Informatica