Preloader image
Side Menu
Cablare
GMB COMPUTERS executa retele voce-date, fibra optica, Wi-Fi, telefonie IP, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme audio profesionale de adresare publica, din etapa de proiectare pana la cablaj, configurare si instalare echipamente.
Constanta, Retele, Fibra Optica,UTP,Radio,Wifi,Sisteme Audio,CISCO,CCNP,CCIP,Constanta,CCDP,CheckPoint,CCSE,Echipamente,Cablaj,Securitate
2520
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2520,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Cablare

Solutii de networking-cablare structurata.
GMB COMPUTERS pune la dispozitia clientilor sai cunostintele unor tehnicieni specializati in executie retele voce-date, fibra optica, Wi-Fi, telefonie IP, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme audio profesionale de adresare publica, din etapa de proiectare pana la cablaj, configurare si instalare echipamente.
Fie ca urmeaza sa schimbati sediul companiei sau sa modernizati si eficientizati reteaua existenta, infrastructura IT trebuie proiectata si dimensionata de personal specializat, cu experienta relevanta, astfel incat sa corespunda obiectivelor si necesitatilor reale ale organizatiei, sa asigure eficienta, securitate si confort si sa reprezinte o investitie optima.

Cablarea structurata reprezinta instalarea cablurilor ce intra in componenta retelelor de date si/sau voce din centre de date, birouri sau cladiri conform unui set de standarde internationale.

Pentru utilizarea cu randament superior a echipamentelor de tehnica de calcul si a produselor software de baza pentru retele, precum si pentru satisfacerea conditiilor privind securitatea sistemului de comunicatii, este recomandata crearea unei infrastructurii de comunicatii bazata pe cablare structurata, atat in cazul companiilor mari cat si in cazul celor mici.

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, GMB Computers a reusit sa obtina calificarile necesare in domeniul de proiectare, si implementare de solutii networking . Folosind tehnologie de ultima generatie, iti asiguram servicii profesionale certificate ISO si solutii optime pentru nevoile companiei tale.

Avantajele oferite:

  • Calcul rapid al valorii lucrarii si costuri de administrare scazute;
  • Atasarea de noi utilizatori, echipamente la retea se face usor;
  • Schimbarea pozitiei calculatoarelor nu necesita munca suplimentara;
  • Cablarea structurata este independenta de aplicatie si are un design flexibil si modular;
  • Reconfigurare si administrare facila a retelei de date/voce;
  • Folosirea aceluiasi tip de cablu, canal cablu pentru transfer voce, date, telefonie, sisteme de securitate si supraveghere video;
  • Sistemul de cablare structurata furnizeaza o platforma universala peste care se poate construi apoi orice sistem informational
  • Mentenanta simplificata a retelei de calculatoare;
  • Service profesional si mentenanta post vanzare.
Folosim in implementarea solutiilor de networking echipamente  active si  pasive ale firmelor:
Cisco, Avaya, 3 COM, Allied Telesyn, Zyxel, Panduit, Krone, RIT, HP, AMP, Legrand, Planet , TP-Link 

Cisco.Awaya,3com,zyxel,panduit,krone,rit,hp,planet

GMB COMPUTERS este Cisco Premier Partner garantand furnizarea de solutii bazate pe tehnologii de varf in domeniul retelisticii si oferind  clientilor sai servicii de implementare si suport de inalta clasa tehnica.
Echipa GMB COMPUTERS include profesionişti specializaţi şi certificaţi in solutii profesionale Cisco:

Cisco Certified Network Associate Routing & Switching

CCNA

10

tehnicieni

Cisco Certified Network

Professional

CCNP

3

tehnicieni

Cisco Certified Internetwork Professional

CCIP

2

tehnicieni

Cisco Certified Design

Professional

CCDP

2

tehnicieni

Asiguram si partea de securitate pentru solutiile networking instalate de noi sau deja existente.

Pentru acest lucru avem tehnicieni pregatiti in domeniul securitatii

Check Point Certified Security Administrator

NGX

certification validates a SysAdmin’s ability to maintain daily operation of Check Point security solutions

1

tehnician

Check Point CCSE

NGX

certification, for experienced security professionals, a highly recognized and respected vendor-specific security certification

1

tehnician

Microphone-icon

Adresare publica audio profesionala
Sistemele de Adresare Publica sunt folosite in principal in locurile in care este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (confortabil si relaxant) si un sistem de difuzare a anunturilor sau a mesajelor informative. Sistemele pot fi folosite in sonorizari de spatii atat la interior, cat si la exterior. Sunt flexibile, configurabile in functie de cerintele specifice si disponibile intr-o gama variata de modele, cu diferite caracteristici tehnico-functionale, oferind solutii capabile sa satisfaca orice cerinta: de la sisteme simple, economice pana la cele profesionale, complexe.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

 0241.619.222

 0730.619.222

Contact