Preloader image
Side Menu
Catv
4390
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4390,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll

Catv

Televiziune prin cablu .

GMB COMPUTERS detine retele de cablu TV in localitati din judetul Constanta. Retelele TV sunt proiectate, instalate, intretinute si dezvoltate de personalul nostru. Acestea au capacitatea si performanta de a transmite atat semnal TV analog & digital cat si internet. Aceste servicii se realizeaza de catre GMB prin personal specializat.

Aria de acoperire a serviciului de televiziune furnizat de catre GMB Computers cuprinde urmatoarele locatii: Cernavoda,  Topraisar, Independenta, Saligny, Stefan cel Mare, Faclia si Mircea Voda.

.

Servicii TV

SERVICIUL TV DIGITAL – serviciul ce consta in asigurarea receptionarii de catre client a unui numar de canale de televiziune, prin intermediul unui semnal digital. Acest serviciu include si receptia canalelor de televiziune analogice.
SERVICIUL TV DIGITAL MAXPACK – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune HBO, HBO COMEDY, CINEMAX si CINEMAX2, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
SERVICIUL DIGITAL ADULT – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a cel putin 2 canale de televiziune pentru adulti, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
SERVICIUL DIGITAL HD – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune High Definition disponibile in reteaua GMB, in plus fata de canalele de televiziune din Serviciul TV digital.
OPTIUNE MAXPACK – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune HBO, HBO COMEDY, Cinemax si Cinemax2, in plus fata de canalele de televiziune din oricare din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital MaxPack care le include.
OPTIUNE ADULT – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a cel putin 2 canale de televiziune pentru adulti, in plus fata de canalele de televiziune din oricare din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital Adult care le include.
OPTIUNE HD – serviciul ce consta in receptionarea de catre client a canalelor de televiziune Hihg Definition disponibile in reteaua GMB, in plus fata de canalele de televiziune din serviciile de mai sus cu exceptia Serviciului digital HD care le include.
STB/STB HD – Set Top Box; dispozitiv pentru accesul conditionat la serviciile audiovizuale digitale/high definition aflat in proprietatea GMB si dat in folosinta Clientului in conditiile Actului aditional.
CHIRIE STB/STB HD – suma datorata lunar de catre Client pentru folosinta unui sau mai multe STB sau STB HD.
Oferta cablu TV

Descarca PDF

Grila programe TV

Descarca PDF

Grila programe TV digital

Descarca PDF

Contract de prestari servicii

Descarca PDF

Pentru mai multe informatii privind serviciile de televiziune si oferta comerciala va rugam sa ne contactati!

 0241.619.222

 0730.619.222

Contact