Preloader image
Side Menu
Conferinta “Internet of Things” – 2019
5495
post-template-default,single,single-post,postid-5495,single-format-standard,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,elementor-default

Conferinta “Internet of Things” – 2019

Reprezentanții GMB Computers au participat la “Conferinţa anuală IoT 2019” susținută de  Compania Libelium în orașul spaniol , Zaragoza. Aici s-au abordat subiecte privind noile tehnologii precum IoT (Internet of things), Inteligența Artificială, Big Data, Block Chain și modul în care acestea pot îmbunătății mediul în care trăim. La întalnire au participat peste 100 de reprezentanți  din 23 de țări de pe 5  continente.

La eveniment au participat reprezentanți ai unor giganți în domeniul tehnologiei; Microsoft, Telefonica, Sifox, Multitech şi Axis, au fost prezentate solutii pentru monitorizarea calităţii apei, instalaţii de tratare a apei, optimizarea parcului de energie solara sau gestionarea serviciilor de orașe inteligente (Smart City).

Inteligența artificială (A.I.) și IoT, securitatea și confidențialitatea datelor, conectivitatea, randamentul investițiilor și tehnologia pentru sectorul public au fost unele dintre temele sesiunilor de lucru. În plus participanții au putut descoperii cele mai inovatoare proiecte în ceea ce privește gestionarea traficului rutier, parcarea inteligentă și tehnologia pentru o gestionare inteligentă a spațiilor comerciale.

No Comments

Post A Comment