Preloader image
Side Menu
IoT
5479
post-template-default,single,single-post,postid-5479,single-format-standard,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,elementor-default

IoT

Internet of Things

Oamenii deosebiți folosesc tehnologia pentru a construi viitorul!

Am intrat în epoca în care majoritatea obiectelor/lucrurilor din jurul nostru se pot conecta între ele: PC-ul, Tableta, Telefonul, TV-box-ul, Frigiderul, Centrala termică, Priza inteligentă, Senzorii de gaze, etc.  Aceste dispozitive  pot comunica între ele lucrând împreună, pentru a acționa  așa cum ne dorim, și pentru a ne ușura viața. Desigur ca acestea pot fi controlate  de la distanță  cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei și la un moment dat, cu siguranță, le  vom putea controla și vocal.

Acest concept a căpătat denumirea de IoT ( “Internet of Things”). La nivelul unui oraș  este important să poți avea informații  despre trafic, transport public , parcări, calitatea aerului,  calitatea apei în diferite puncte, managementul deșeurilor etc. Sistemele de supraveghere inteligente care se instalează într-un oraș, ca parte a “ IoT “asigură locuitorilor informații în timp real despre trafic,  și ajută la menținerea ordinii publice și a siguranței cetățenilor.

 In agricultură,  senzorii instalați în culturile mari sau viticole, pot transmite informații despre  umiditatea solului, temperatura, prezența bolilor  sau dăunătorilor,  urmând ca, asistați de drone,  să se intervină efectiv pentru înlăturarea pericolelor și protejarea culturilor.

GMB Computers este pregatita  sa aplice aceasta tehnolgie, intampinand noile tendinte ale vietii asistate de inteligenta artificiala si de a veni in sprijinul dumneavoastra pentru a o intelege si folosi avantajos.

Fii creativ !  Fii SMART!  Folosește tehnologia  GMB !!!

Smart Farming

No Comments

Post A Comment