Preloader image
Side Menu
Uniunea Europeana a aprobat planul WiFi4U!
Peste 8000 de Primarii din UE (inclusiv Romania) vor beneficia de investitii de peste 120 Milioane Euro pentru puncte de acces Wi-Fi gratuit .Punctele de acces WiFi gratuit vor fi in parcuri, piete publice, spitale etc. Autoritatile locale care nu au instalate puncte de acces, trebuie sa ceara sa faca parte din planul WiFi4U.
internet, wifi, gratuit, uniunea europeana, primarii, romania, puncte acces, gmb computers, servicii internet, portal, wifi4eu
4859
post-template-default,single,single-post,postid-4859,single-format-gallery,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,elementor-default

Uniunea Europeana a aprobat planul WiFi4U!

Peste 8000 de Primarii din UE (inclusiv Romania) vor beneficia de investitii de peste 120 Milioane Euro pentru puncte de acces Wi-Fi gratuit .
Punctele de acces WiFi gratuit vor fi in parcuri, piete publice, spitale etc.
Autoritatile locale care nu au instalate puncte de acces, trebuie sa ceara sa faca parte din planul WiFi4U.
Comisia Europeana finantează în premiera achizitia si instalarea de catre primarii a unor puncte de acces gratuit la internet wifi în spatiile publice. Datorita programului WiFi4EU, comunitatile locale vor putea oferi conexiune la internet de înalta calitate cetatenilor si vizitatorilor, incurajand in acelasi timp dezvoltarea de servicii digitale inovatoare. Finantarea se va face pe baza de cupoane in valoare de 15.000 de euro fiecare. Autoritatile locale vor avea libertatea de a alege furnizorul care va fi platit de Comisia Europeana.
 
Acces portal WiFi4EUhttps://www.wifi4eu.eu/#/home  

Pentru mai multe informatii privind posibilitatea implementarii va rugam sa ne contactati!

 0241.619.222

 0341.462.244

Contact

No Comments

Post A Comment