Preloader image
Side Menu
Sisteme de supraveghere Turbo HD
La GMB Computers iti poti reinnoi sistemul de supraveghere analogic cu un sistem de supraveghere HD.
sisteme de supraveghere, gmb computers, turbo hd, hikvision
4085
post-template-default,single,single-post,postid-4085,single-format-standard,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,elementor-default

Sisteme de supraveghere Turbo HD

Camere supraveghere Turbo HD de la Hikvision acum la GMB Computers

Sisteme de supraveghere Turbo HD

 

La GMB Computers iti poti reinnoi sistemul de supraveghere analogic cu un sistem de supraveghere HD.
Ce este Turbo HD
Tehnologia sistemelor de supraveghere Turbo HD este destinata pentru imbunatatirea tuturor aspectelor legate de performanta sistemelor HD peste coaxial.Sistemul de supraveghere video analog Turbo HD integrează semnal digital, codec-uri și tehnologii de transmisie analog care trec peste limita analogica maxima si permit transmisie HD in sistem analogic, astfel usurand upgrade-ul sistemelor vechi la HD.

Avantaje:

  • Rezolutie HD: În prezent, soluția analog Turbo HD este disponibila în două rezoluții: 2 megapixeli, la 1.080p și 1,3 megapixeli la 720p. Acest lucru satisface majoritatea nevoilor de supraveghere HD.
  • Transmisie pe distanțe lungi: Se transmite semnal video 1080p peste 300 de metri printr-un cablu coaxial 75-5 și 720P până la 500 de metri.
  • Platformă deschisă: Sistemul Turbo HD este compatibil cu toate produsele HDTVI de același tip de la diferite companii. Si accepta deasemenea semnale de la camere IP de pana la 2 megapixeli sau camere 960H analogice.
  • Control camere peste cablu coaxial: Nu este nevoie sa instalati tastaturi pentru OSD sau PTZ , totul se poate face prin intermediul unui DVR, oferind aceeași flexibilitate ca și echipamente de rețea.
  • Multi-funcții: Software-ul permite camerelor IP a avea mai multe funcții cum ar fi de transmitere prin ceață, WDR, compensarea luminii de fundal, si analiza inteligentă a imaginilor  multe dintre aceste funcții fiind dificil de realizat pe o camera analog.

Ca și alte linii de produse, sistemul Turbo HD este independent. Pentru a satisface nevoile diferite ale clientilor, acesta oferă o varietate de camere de supraveghere, inclusiv camere Dome, camere fixe, camere bullet, camere integrate, camera speed dome, etc, toate proiectate cu iluminare suplimentară infraroșu și gradate IP66 de exterior sau de interior.

Hikvision prevede, de asemenea mai multe tipuri de DVR-uri Turbo HD: în principal 4-, 8-, și 16-canale. Din exterior, arată la fel ca un DVR tradițional. Cu toate acestea, odată ce deschideti carcasa, veți găsi acolo patru chip-uri HDTVI modulare, în plus față de cipul de procesare video. În plus, interfețele de intrare video BNC pentru HD DVR Turbo nu sunt separate pentru SD și HD – DVR-ul recunoaște semnalele și rezoluția automat dupa camera pe care o introduceti

Calitatea imaginii

Camera de supraveghere DS-2CE16D5T-AVFIT3 a fost aliniată la cardul de testare pentru claritate și a fost concentrata la zoom minim. Astfel am observat 1050TVL pe orizontală și 1100 TVL pe verticală . Obiectivul cu unghi larg al camerei  a creat o imagine de calitate foarte buna. Rezultatele au fost aproape la fel cu majoritatea camerelor IP 1080p si cateodata chiar le-a depasit.

TurboHD-Hikvision-Camere-supraveghere-video (1)

Sistemul tau de supraveghere poate atinge claritatea de neegalat mult dorita la un pret accesibil.

Echipa GMB Computers iti poate oferi zilnic informatii despre cea mai noua tehnologie a sistemelor HD peste coaxial.

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de supraveghere GMB Computers, va rugam sa ne contactati.

GMB Computers, Str Traian Nr. 68A, Constanta;

Tel: 0241.619.222 sau 0730.619.222;


No Comments

Post A Comment