Preloader image
Side Menu
GMB Computers a obtinut recertificarea Cisco “Premier Partner”
4136
post-template-default,single,single-post,postid-4136,single-format-standard,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,elementor-default

GMB Computers a obtinut recertificarea Cisco “Premier Partner”

Pe piata  concurentiala de IT&C, firmele din domeniu au  obligatia profesionala  de a-si perfectiona continuu resursa umana.

Reactualizarea permanenta a nivelului profesional al angajatilor, prin recertificarea specialistilor de catre Cisco este o prioritate pentru GMB Computers.

Certificarea Cisco Premier Partner extinde competenta tehnica in procesul de integrare a tehnologiilor de tip routing si switching, LAN wireless si securitate.Pentru a putea obtine aceasta certificare, compania noastra a indeplinit toate standardele pentru compentente cerute de Cisco, prin sustinerea examenelor de certificare.

Specialistii  GMB Computers certificati Cisco asigura conditii favorabile pentru ofertele echipamentelor acestei marci, dar si beneficiul transferului de “know-how” , in obtinerea celor mai satisfacatoare rezultate si solutii pentru clientii nostri.

GMB Computers, Str Traian Nr. 68A, Constanta;

Tel: 0241.619.222 sau 0730.619.222;

No Comments

Post A Comment