Preloader image
Side Menu
Sisteme de supraveghere GMB Computers
Societatea GMB Computers a realizat un proiect ce tratează supravegherea video exterioara asupra zonelor stradale si pietonale de interes public.
sisteme de supraveghere, gmb computers
3415
post-template-default,single,single-post,postid-3415,single-format-gallery,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,elementor-default

Sisteme de supraveghere GMB Computers

Proiect ce tratează supravegherea video exterioara asupra zonelor stradale si pietonale de interes public
  • GMB Computers Sisteme de Supraveghere
  • GMB Computers Sisteme de Supraveghere

Sisteme de supraveghere GMB Computers

Societatea GMB Computers a realizat un  proiect ce tratează supravegherea video exterioara asupra zonelor stradale si pietonale  de interes public.

Sistemul de supraveghere este de tipul cu circuit inchis, contine 35 camere de supraveghere performante, de exterior, vizualizarea zonelor supravegheate realizandu-se intr-un dispecerat .

Pentru achizitia imaginilor, sistemul a folosit camere video color fixe, de tip IP 2 Mpixel, 3 Mpixel si 5 Mpixel cu lentile varifocale de tip manual ( posibilitatea de marire a distantei de focalizare la distanta ) , pecum si de tip IP  speed dome cu zoom optic. Toate camerele monitorizeaza zonele si pe timp de noapte, cu ajutorul iluminatoarelor IR pe distante de 30- 40 m. Camerele s-au montat  pe stalpii de iluminat public, prin racordarea lor la reteaua publica de energie 220V. Au fost prevazute pentru fiecare camera din sistem modalitati de back-up local ( UPS ) care asigura independenta energetica a sistemelor in caz de black-out.

Transmiterea imaginilor din teren se face cu ajutorul unei reţele complexe de transmisiuni date, proprietare, folosind ca suport fizic cabluri de fibra optica (FO)  multimod si media convertoare (MC).

Pentru utilizatorii sistemului, centrul de supraveghere  are doua funcţionalităţi majore: pe de o parte conţine dulapul principal de intercomunicatie si stocare si pe de cealaltă parte, 6 ecrane de tip LCD de dimensiuni mari fixate pe perete, util pentru a crea o imagine de ansamblu sau pentru a face o analiza de detaliu, in momentul in care acest lucru este necesar. Operatorii pot vizualiza imaginile oferite de cele 35 de camere simultan in mod live, in mod inregistrare   ( playback ) sau pot face salvari direct de pe cele 4 NVR –uri cu capacitati de stocare de 12 TB. Rezolutia la care o singura camera IP inregistreaza este mai mare sau egala cu  1600 x 1200 pixeli la 12 fps. Bitrate-ul de date urmarit este in medie de 6000 kbps.

Sistemul dispecerat suporta de asemenea back-up complet pentru cazurile de black-out, asigurat de UPS.

Echipamentele folosite:
1. Routere Cisco
2. Camere video HikVision
3. Server HP
4. Monitoare Samsung
5. UPS TripLite
6. Echipamente pasive de retea Legrand

Pentru mai multe informatii referitoare la serviciile de supraveghere GMB Computers, va rugam sa ne contactati.

GMB Computers, Str Traian Nr. 68A, Constanta;

Tel: 0241.619.222 sau 0730.619.222;

No Comments

Post A Comment