Preloader image
Side Menu
Clasa de fotografie GMB
Expozitie de fotografie si diplome de absolvire GMB Computers organizator al primului curs de formare profesionala in domeniul fotografiei din Constanta.
fotografie, constanta, cursuri fotografie constanta, curs de formare profesionala, constanta
66
post-template-default,single,single-post,postid-66,single-format-gallery,satellite-core-1.0.6,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,elementor-default

Clasa de fotografie GMB

Expozitie de fotografie si diplome de absolvire a clasei de fotografie initiate de GMB Computers.

Clasa de fotografie GMB

0

poveste din Constanta

Sa va spuna mosul o poveste… a fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi fost nu s-ar fi povestit, departe de tot… la malul Marii Negre un grup de inimosi care iubeau fotografia il asteptau pe Mos Nicolae. Ei bine cand il asteptau mai nerabdatori pe Mos Nicolae la… Muzeul de Arta din Constanta mosul l-a trimis pe Mos Feri care a adus o expozitie colectiva de fotografie si diplome de absolvire a clasei de fotografie initiate de GMB Computers organizator al primului curs de formare profesionala in domeniul fotografiei din Constanta.

In deschidere gazda primitoare Dna Doina Pauleanu a vorbit despre fotografie, despre expozitie si despre eveniment cu multa stiinta si caldura…

Uimirea celor prezenti a fost cu atat mai mare cu cat directoarea muzeului este un fin cunoscator al domeniului iar cind Mos Feri a spus ca fotografii au ajuns si se simt acasa printre picturile celebre din muzeu, cei prezenti au aflat ca este prima oara cand un muzeu national de arta gazduieste o expoziteie de fotografie  in Constanta la acest nivel de formare profesionala  si ca portile muzeului sunt deschise fotografiei si iubitorilor de arta.

In continuare Dna Nicoleta  Boldea a subliniat meritul cursantilor si efortul logistic urias de a organiza, desfasura si finaliza in conditii superlative pe care l-a facut GMB Computers; de altfel, baza materiala a GMB Computers a facut ca nivelul sa fie greu de atins chiar si de scoli prestigioase.

Un studio complet echipat, computer si display-uri pentru fiecare cursant, conexiune internet fara limite, sala de curs dotata cu tabla digitala si proiector Epson Pro, au usurat munca cursantilor si a formatorului.

Afisele si materialele inclusiv printarea imaginior pentru expozitia de grup nu ar fi fost posibila fara ajutorul neobosit si competent oferit cu prietenie si altruism de Dl. Adrian Dincu proprietarul firmei Junkers, cel mai mare jucator pe piata de publicitate in si outdoor din Constanta.

_1567

Dupa inmanarea diplomelor de absolvire celor 14 cursanti de catre Dna Nicoleta Boldea si Dna Magda Balan in buna dispozitie si calda atmosfera care a insufletit sala si a adus zambete pe chipul participantilor,  Mos Feri a rugat absolventii si organizatorii sa faca o fotografie de grup.

Povestea nu se termina odata cu fotografia de grup, continua, iata de ce…

Dupa prezentarea si demonstratia facuta in timpul cursului de firma Epson  referitor la printare si scanare in fotografia digitala,  Adrian a cumparat o imprimanta si a venit cu o idee care mi-a placut din primul moment si anume… la vernisaj aranjam un studio foto si cine doreste demonstratie pe viu cu  ce au invatat cursantii si ce stiu sa faca… poftiti… cine mai doreste… cine mai pofteste.

Fotografia descarcata direct in imprimanta… si iata… visul dintotdeauna a fotografilor… in citeva minute o imagine de calitate este oferita clientului in format 24/30.

Liviu si primul interviu de fotograf

Da…! Clientului …! Pentru ca asa cum a spus Mos feri acest curs nu este de arta fotografica ci de mestesug, de meserias… de truditor.

Audienta, presa …au asistat la un eveniment bine organizat care s-a desfasurat lin si  in buna dispozitie data de atmosfera de sarbatoare.

Invitatii

Nu vreau sa spun… am incalecat pe’o sa si v-am spus povestea asa… pentru ca povestea merge mai departe…

Aceasta poveste nu ar fi fost posibla  fara GMB computers; ii multumesc Dnei Boldea si Dnei Balan. Fara Nikon care a asigurat aparate de fotografiat cursantilor, fara  EPSON. Ii multumesc Irinei si lui Andrei si in primul rand prietenului meu GiBi care m-a incurajat si sprijinit in acest proiect.

No Comments

Post A Comment