Preloader image
Side Menu
Cisco Borderless Networks in parteneriat cu GMB Computers
GMB COMPUTERS în parteneriat cu CISCO Romania au organizat in Constanta, în data de 26 Noiembrie 2013, evenimentul Cisco Borderless Networks!
Cisco. gmb computers, eveniment cisco, cisco borderless networks
3127
post-template-default,single,single-post,postid-3127,single-format-gallery,theme-satellite,satellite-core-1.0.6,woocommerce-no-js,translatepress-ro_RO,satellite-theme-ver-3.1,ajax_fade,page_not_loaded,elementor-default

Cisco Borderless Networks in parteneriat cu GMB Computers

Specialistii Cisco România au prezentat cele mai fiabile soluții de comunicare.

Cisco Borderless Networks in parteneriat cu GMB Computers

GMB COMPUTERS impreuna cu CISCO ROMANIA si Logicom au organizat evenimentul Cisco Borderless Networks, care a avut loc in Constanta, in data de 26 Noiembrie 2013, in incinta Clubului Doors. Specialiștii Cisco Romania au prezentat cele mai fiabile solutii de comunicare necesare oricarei institutii. Evenimentul a adus laolalta manageri IT si directori de companii si institutii din orasul Constanta.

IMG_2118

Specialiștii Cisco Dan Gavojdea, Product Sales Specialist Cisco, Razvan Atimariti – Product Sales specialist Cisco si Ioan Stanciu – Cisco Systems Engineer au prezentat o platforma creata pentru a susţine toate aplicaţiile si dispozitivele necesare mediului de afaceri actual, oferind soluţii companiilor de toate dimensiunile, din toate domeniile de activitate, pentru a le permite sa inoveze cu adevarat si sa obtina avantaje competitive prin colaborarea intre angajati, parteneri si clienti.

Cu Cisco Borderless Network dispozitivele mobile ale angajaţilor şi clienţilor pot accesa reţeaua in mod transparent şi sigur. Asigura protecţia informaţiilor pe tot parcursul transmiterii lor. Poate reduce costurile cu energia şi optimizeaza performanţa aplicaţiilor. Totodata, reţeaua fara limite (Cisco Borderless Network) poate furniza o colaborare in timp real (CROSS ARCH).
O retea bine configurata duce la scaderea costurilor cu energia electrica si echipamentele de retea. Desi produsele Cisco nu sunt cel mai ieftine de pe piata, asigura un ROI pozitiv si o retea stabila, sporind productivitatea, protejand datele si activele companiei.
Un alt punct esential al conferintei l-a reprezentat solutia de comunicare video, Cisco Telepresence, dar si aplicatiile de conferinta si colaborare Webex si Cisco Jabber. Pentru a reduce costurile cu deplasarile si delegatiile, Cisco propune solutii de videoconferinta stabile si flexibile. Un sistem de videoconferinta îmbunatatește atat comunicarea interna, cat si relatiile cu partenerii si clientii.

Solutiile Cisco sunt implementate cu succes in nenumarate companii si institutii romanești unde managerii au inteles ca viitorul îl reprezinta comunicarea!

Pentru a afla cum va putem ajuta sa obţineţi aceste beneficii pentru organizaţia dumneavoastra, va rugam sa ne contactati!

GMB Computers, Str Traian Nr. 68A, Constanta;

Tel: 0241.619.222 sau 0730.619.222;

No Comments

Post A Comment